
Panna Red, Şekersiz Bitkisel Krema
Her türlü Pasta ve Ekler kreması yapımında, Ganaj Üretiminde; Pasta Sosu, Sütlaç, Profiteröl, Kazandibi, Trileçe vb. ürün çeşitlerinde kullanılabilmektedir.

Panna Blue, Şekerli Krem Şanti
Her türlü pasta yapımında ve pasta sıvama işlemlerinde, her türlü tatlı çeşidinin yapımında, her türlü dondurma çeşidinin yapımında ve donuk pasta üretiminde kullanılabilir.

Panna Brown, Pişirilebilir Krema
Panna Brown, yemeklerinizin tadını koruma özelliği ile birlikte lezzetini farklı kılmaktadır. Sıcağa ve asitlere dayanıklı olan bu ürünü; çorba, sos, makarna, gratin ve diğer yemeklerinizde kullanabilirsiniz.

Panna Pink, Sütlü Tatlılar İçin
Panna Pink, Bitkisel Krema! Bütün sütlü tatlı çeşitlerinde kullanılabilir. Koruyucu içermez, trans yağ yoktur. Taze ve pastörize bir üründür.
Yenilebilir Lezzetlerimizi
Türkiye'de Panna diye adlandırıyoruz.

- Panna Red, Şekersiz Bitkisel Krema
- Panna Blue, Şekerli Krem Şanti
- Panna Brown, Pişirilebilir Krema
- Panna Pink, Sütlü Tatlılar İçin
Panna Red
Yüksek ve stabil hacme sahiptir. (3 kat daha fazla) Taze ve pastorize, alkol ve asite dayanıklıdır. Hayvansal krema ile eşdeğer niteliktedir. Koruyucu ve trans yağ içermez.
Kullanım Uyarısı
Panna Red’in yapısı gereği ürün çırpıldığında çökme riski taşır.


Panna Blue
Her türlü pasta yapımında ve pasta sıvama işlemlerinde, her türlü tatlı çeşidinin yapımında, her türlü dondurma çeşidinin yapımında ve donuk pasta üretiminde kullanılabilir.
Kullanım Uyarısı
Panna Blue'nun yapısı çırpılmaya müsait olduğu için pişirilme vb. durumlarda kesilme riski olabilir.


Panna Brown
Panna Brown, yemeklerinizin tadını koruma özelliği ile birlikte lezzetini farklı kılmaktadır. Sıcağa ve asitlere dayanıklı olan bu ürünü; çorba, sos, makarna, gratin ve diğer yemeklerinizde kullanabilirsiniz.
Kullanım Uyarısı
Panna Brown'un yapısı çırpılmaya müsait değildir.


Panna Brown
Panna Pink, Bitkisel Krema! Bütün sütlü tatlı çeşitlerinde kullanılabilir. Koruyucu içermez, trans yağ yoktur. Taze ve pastörize bir üründür.
Kullanım Uyarısı
...

